diumenge, 22 de febrer del 2015

Xerrades i tallers a Secundària

A finals de any i el mes de Gener es van dur a terme diversos tallers i xerrades de 1r a 4t ESO amb la finalitat de sensibilitzar als nostres alumnes sobre diversos aspectes medi ambientals. Els tallers que es van realitzar van ser els següents:

- Que pots fer tu? Prevenció i recollida selectiva (1r ESO):  En aquesta activitat se simula un berenar on els participants podran repensar què es necessita realment, com es poden satisfer les nostres necessitats i què es podria evitar. Es recorda que cal separar correctament per prevenir la generació de residus.

- Funcionem amb renovables? (2n ESO): Taller dinàmic on s’aprendrà el concepte d’energia renovable, la seva relació amb el canvi climàtic i on els participants faran funcionar diferents maquetes que simulen diferents fonts d’energia renovable.

- Consum responsable: Com compres? (3r ESO): Mitjançant diferents dinàmiques, els participants aprendran quin és el cicle de vida d’un producte valorant els aspectes de producció, consum i gestió del residu. Així, reflexionaran amb el concepte de consum responsable.

- Coneix millor l’aigua! (4t ESO): Taller on es dóna a conèixer el cicle de l’aigua (cicle urbà i cicle natural) i els diferents tipus d’aigua que podem trobar.

FOTOGRAFIES






































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada